luni, 20 noiembrie 2017

Se mai castiga sume colosale din videochat?

  M-am lovit in ultima perioada de tot felul de pareri neavizate, tot felul de "specialisti" imi transmiteau faptul ca nu se mai castiga bine sau foarte bine din postura de model de videochat... Imi atrageau atentia si citez : "Videochat-ul nu mai este ce era, nu se mai castiga bani"...
  Am analizat acest zvon, m-am intrebat care sunt motivele si argumentele unor asemenea pareri...      Raspunsul este unul cat se poate de simplu : numarul modelelor ce nu au beneficiat de training specializat, care nu stapanesc limba engleza foarte bine si/sau alte limbi straine, care nu s-au informat temeinic privitor la cerintele, modalitatea de lucru sau noutatile din domeniu, este in continua crestere. O mare parte dintre aceste modele activeaza de acasa, n-au nici cea mai mica idee despre o modalitate cooerenta de lucru, un program stabil si consistent. Confirm faptul ca lucrurile s-au schimbat, deasemenea confirm faptul ca o implicare minima, un program haotic si o proasta informare nu-ti va aduce venituri serioase ...  
  DA, ii contrazic, se castiga bani din videochat, sume cu multe zerouri... 99% dintre modelele de top cu venituri de peste 20.000 $ pe luna, da ai citit bine doua zeci de mii de dolari, luceaza din studiouri de videochat unde beneficieaza constant de suport, promovare, informare si pregatire specializata.
  Sa nu ai impresia ca acele modele au devenit de top peste noapte, nicidecum, au fost necesare multe luni de zile in care si-au perfectionat modalitatea de lucru cu sprijinul activ si neconditionat al studiourilor de videochat.
  Crede-ma cand iti spun: Nu este usor sa fi un model de videochat... Iti trebuie implicare maxima, capacitatea de a invata lucruri noi permanent si un program de munca stabil de 8-10 ore pe zi. 
  La Vanya Studio Slatina iti oferim tot suportul necesar pentru a parcurge tranzitia de la model de vidoechat la un model de videochat de TOP!

Angajam modele de videochat, contacteaza-ne!
0767 717 622




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu