miercuri, 22 octombrie 2014

Alegeti inteligent studioul de videochat dintre cele multe! by Videochat Slatina

 Da, te-ai hotarat, de maine vrei sa lucrezi in domeniu videochat-ului, de maine vrei sa fii model de videochat... Decizia fiind luata apare dilema, care-i studioul de videochat care imi poate oferi cele mai bune conditii, contract de munca, seriozitate si legalitate ?!


 Iti recomandam sa acorzi o atentie sporita tuturor amanuntelor prezentate in anunturile ori paginile de facebook sau internet, care-ti promit o oferta de angajare mai mult sau mai putin adevarata.

 *Primul amanut important este procentul din incasari care iti este propus. Exemple sunt nenumarate:  "Oferim 70%, 80% din incasari ba chiar 90%" la asemenea "oferte" iti oferim un calcul matematic simplu: incasarile sunt 100 ron, in cazul in care se ofera 80% din incasari, inseamna ca tu primesti 80 ron iar studioul are un venit de 20 ron. Din cei 20 de ron ramasi, studioul trebuie sa plateasca: chirie, energie electrica, agent termic, internet, impozite, contabil si alte cheltuieli... Este evident ca aceste procente sunt mincinoase si trebuie sa-ti ridice semne de intrebare legate de seriozitatea studioului... Procentele reale, unanim acceptate sunt intre 50-60%...

 *Anunturile anonime gen "studio de videochat angajeaza....", in acest tip de anunturi nu gasesti nici un element de identificare, in afara de un numar de telefon pe cartela, deci anonim; oare ce anume doresc sa ascunda, te-ai intrbat?! Este evident ca un studio serios nu pote afisa numele firmei in anunturi de videochat sau pe site-ul de prezentare, deoarece risca sa-si compromita informatii confidentiale, cum ar fii datele de identificare a colaboratoarelor... Insa majoritatea anunturilor au date de identificare: prezinta un brand, afiseaza un web-site de prezentare, adresa de email, id-uri de skype sau messenger, elemente ce pot aduce la o identificare ulterioara. Un simplu numar de telefon pe cartela, le garanteaza anonimitatea studiourilor ilegale...

 *Website-ul de prezentare, pagina de facebook sau twitter a respectivului studio trebuie sa prezinte fotografii reale din sediul in care se lucreaza. O sa observi la o simpla cautare pe google ca exista multe pseudo-studiouri ce afiseaza fotografiile "locatiei" din cataloage de mobila sau alte studiouri, pur si simplu furate. Daca fotografiile sunt reale, analizeaza design-ul camerelor de lucru... Un studio cu design interior de proasta calitate/sarac(pat, canapea, etc), afiseaza intradevar conditiia generala de performanta a acestuia.
Exemplul de mai jos este elocvent, ASA NU! :)Deasemenea analizeaza textele afisate pe respectivele website-uri de prezentare, o sa descoperi foarte multe greseli gramaticale si greseli de exprimare si/sau texte copiate in contrast cu greselile respective... Fii sigura ca acest argument se regaseste intr-un management slab sau sub-mediocru.
 *Daca esti invitata la o cafenea in vederea unui interviu, ti se fac fotografii in masina sau in locuri dubioase, atunci sa fii sigura ca nu ai nimerit intr-un loc dedicat performantei sau aflat in legalitate.

Concluzia este simpla, daca esti din Slatina sau din imprejurimi, ai peste 18 ani, nu ezita sa contactezi Vanya Studio Slatina. Te invitam sa participi la un interviu pentru a te convinge de oferta noastra transparenta, serioasa si de profesionalismul nostru.

La Vanya beneficiezi de:
prima de instalare 200$(neconditionata de target imposibil), contract de munca, salariu intodeauna la timp, haristlyle, make-up, nails, portofoliu foto profesionist, cafea si bauturi non-alcoolice la discretie, mediu de lucru relaxat, conditii de lux, confidentialitate, aparatura de ultima generatie pentru a emite HD, suport tehnic permanent, cursuri de limba engleza gratuit, colectiv tanar si profesionist!

Fa parte din cea mai mare echipa de Videochat din Slatina. 

Capacitate 18 posturi de lucru(in curand 21), grad de ocupare 90%.
www.videochat-vanya.ro - 0767 717 622Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu